January 14, 2022
Share:

Merus Power onnittelee Vuoden Urheilijaa 2021 ja rintauinnin 200 m olympiamitalistia Matti Mattssonia

Matti Mattsson on suomalainen uimari ja olympiamitalisti, jolla on useita hienoja saavutuksia vuosien varrelta, niin kotimaan altaissa kuin ulkomaillakin. 200 m rintauinnissa hän on voittanut hienolla uinnillaan olympiapronssin Tokion 2021 olympialaisissa ja MM-pronssia vuonna 2013 Barcelonan kisoissa. Ensimmäisen suomenmestaruustason mitalin Matti sai jo 15-vuotiaana.

Read in English

Matti Mattsson, Vuoden Urheilija 2021

Urheilijan matka saavutuksiin ei ole aina helppo. Arvostamme Matin periksiantamattomuutta, sinnikkyyttä ja uskoa tulevaan. Näiden ominaisuuksien tuloksia olemme saaneet ilolla seurata vuosien varrella hänen tavoitellessaan unelmiaan. Pitkän uransa aikana Matti on saavuttanut paljon mutta kohdannut myös vastoinkäymisiä, joista huolimatta hän on onnistunut kehittymään uuteen huipputasoonsa.

Matille perhe on tärkein. Oma perhe antaa hänen elämälleen merkityksen, tuo rauhaa ja mielen vahvuutta. Urheilijana Matti arvostaa laatua ja laadukasta tekemistä sekä osaa olla 100 % läsnä hetkessä. Kun Matti keskittyy uimaan 200 m matkan maailmanluokan kovinta vauhtia, hänen mantransa on ”tonne ja takaisin, tonne ja takaisin”.

Matti Mattsson ja Merus Powerin markkinointi- ja viestintäjohtaja Jonna Kannosto
Kuva: Tomi Glad

Syksystä 2021 alkaen Merus Power on olla tukemassa Matti Mattssonin matkaa urheilijana kohti Pariisin vuoden 2024 olympialaisia. Toivotamme Matille, perheelle ja valmennustiimille onnea matkaan!